top of page
Søk

Vippeløft vs Vippetang

Hvorfor vippeløft?


Det er mange ulike grunner til å ta vippeløft, noen vil ha et mer våkent blikk, andre ønsker å pleie vippene eller vil ha tilbake sine naturlige friske vipper etter å ha brukt extensions. I motsetning til vippeextensions så er det med vippeløft dine egne naturlige vipper som får et naturlig og semipermanent løft. Nedenfor ser du noen av fordelene med vippeløft kontra vippetang og/eller mascara.


1. Med vippeløft blir vippene løftet opp helt fra røttene, slik at de ser fyldigere og lengre ut i ca. 6-8 uker, med vippetang og mascara må man på den andre siden gjøre det hver dag for å få en lignende effekt. En vippetang kan også ødelegge vippene dine og det frarådes sterkt å bruke det hver dag.


2. Med vippeløft sparer du tid hver morgen fordi du våkner hver dag med ferdig bøyde vipper som ikke krever noe tid eller stell.


3. Etter å ha tatt vippeløft vil vippene vokse fortere og den naturlige vippestrukturen fornyes. Med vippetang og mascara kan man risikere å skade vippene og i verste fall kan kan de knekke om man virkelig er uheldig.


4. Etter å ha tatt vippeløft blir det lettere å påføre mascara enn om man ikke har tatt vippeløft.


5. Etter vippeløft vil du få et mer åpent og våkent blikk uten å bruke sminke.


6. Det å bruke mascara kan også slite ekstra på vippene. Mascaraen i seg selv er stort sett ikke skadelig, men det er når man skal fjerne mascaraen at slitasjen kommer, spesielt om man bruker en vannfast mascara som er vanskeligere å ta bort.


7. Flere opplever at vippene former seg på en side i løpet av natten så de kan blir usymmetriske og vanskelig å rette ut. Med vippeløft slipper man dette problemet fordi vippene vil holde bedre på formen sin.


Kort oppsummert vil vippeløft gi dine naturlige vipper muligheten til å være på sitt beste hver dag uten å måtte sminke seg eller sette på extensions.


Hvor lang tid tar det?

Vippeløft tar oftest kun en halvtime, men det varierer litt utifra den enkeltes vipper da behandlingen blir tilpasset hver enkelt. Tar man vippeløft sammen med brynslaminering så tar det cirka en time. Begge behandlingene er avslappende og behagelige.


Hvor lenge varer det?

Vippeløft varer i 6-8 uker.


Комментарии


bottom of page