top of page

OM THE BLENDING BARBER

2022_06_19 - the blending barber076_web.jpg

Frisør og barber på Tofte i Asker
– en utradisjonell BarberShop 

Frisør- og barbersalongen ledes av Theo Solé Wintermark som har over 10 års erfaring innen hår, beauty, microblading og barbering. Theo har jobbet innen kosmetikk og frisørbransjen på filmsett i Marokko, operaen i London, i reklamebransjen og blant norske kjendiser. 

FRISØR OG BARBERER

Hos The Blending Barber skal du som kunde få en god totalopplevelse. Hårklipp, skjeggtrim, barbering, SMP og microblading. Klipp og skjegg tilpasses ansiktsformen din. 

 

EN SMAK AV LUKSUS 

Setter du pris på en kaffe latte, en drink eller en øl? Nyt tiden du har satt av til deg selv, og den eksklusive behandlingen du får. The Blending Barber er den eneste barbershop i landet med både full skjenkebevilling og salg av sigarer i ypperste kvalitet. 

SMP, HÅRTAP ELLER ALOPECIA?

Dette er den eneste barbershop i landet hvor du får tatovert prikker ytterst i huden for å imitere hårsekker. Resultatet vil bli at håret ser mer fyldig ut. Les mer om SMP

 

BARBERSALONGEN PÅ TOFTE PÅ HURUMLANDET I ASKER

Kort vei fra Oslo, Sandvika, Drøbak, Ski og Kolbotn

Sætre, Holmsbu og Filtvet er kun få minutter unna med bil. 

Adresse: Østre Strandvei 14 A, 3482 Tofte

Telefon 465 57 519

KAFFE OG DRIKKE-MENY

The Blending Barber gir deg totalopplevelsen.

 

Nyt en deilig espresso, en lokal øl fra Hurum eller gin fra Eplegården mens du sitter i stolen hos oss.

 

Vi har full skjenkerett, så ta gjerne med deg din partner, venn eller kollega hit for en deilig avslutning på uka. 

MER OM THEO, OG VEIEN FREM TIL THE BLENDING BARBER

 

- JEG VALGTE Å STARTEN EN BARBERSHOP PÅ TOFTE FOR Å BRUKE ERFARINGENE MINE PÅ ET STED SOM ER HIPT OG SELVFØGELIG MED COCKTAIL BAR OG SALG AV CIGARER. J

 

– Jeg var fotballgutt, satset på fotball og gikk på fotballakademi i Frankrike. Ble ikke proff fotballspiller, og etter videregående sa mamma: "hadde det ikke vært gøy å bli frisør, du er jo glad i damer?" Og sånn ble det. 

I læretiden hoppet jeg  på ulike ulønna prosjekter og som frisør på shoots. Dette ga meg verdifull erfaring og nytt nettverk. Et av prosjektene var som frisør på et filmsett i Marokko. På filmsettet fikk jeg øynene oppe for makeup, og da jeg kom jeg tilbake til Norge fikk jeg muligheten til å jobbe for Max Factor.

Det skal sies første gang jeg sminket for Max Factor var på en Moods of Norway visning. Jeg hadde knapt sminket noen før og den første personen jeg sminket, så ut som en blåveis, men det løste seg veldig fint.

Pararellt begynte jeg på Makeup-skole og fikk flere muligheter internt i Max Factor som å holde kurs rundt om i landet og assistere Jan Thomas.

Reklamefilmer, shoots, catwalk, operaen og ulike piloter til tv-serier ble en del av arbeidshverdagen.

Da jeg fikk mulighet til å jobbe som frisør, barber og parykkmaker på operaen i London, flyttet jeg dit. I London fikk jeg også øynene opp for Scalp Tattoo (SMP) og generell permanent makeup.

JEG STARTET EN SALONG HJEMMEFRA I SÆTRE FORDI JEG SÅ BEHOVET HER ETTER EN NY FRISØR OG BARBER 

I London betyr BarberShop skjenkebevilling, så det måtte jeg ha også her. Det skal være en opplevelse å bruke tiden din i en barbersalong. 

 

LANDETS FØRSTE SMP BARBERSHOP

Jeg har alltid vært opptatt av å utvide horisonten og søke mest mulig kunnskap og læring. En stor fellesnevner jeg har merket meg i dialog med ulike kunder gjennom hele min kariere er hårtap. Noen har tynt hår der man ser hodebunnen og det kan lett kamufleres med Scalp Tattoo, andre vil være "skinna" og ha en skygge effekt av et nybarbert hodet.

Derfor er det en kombinasjon med SMP og permanent makeup. Mange av kundene som tar SMP,  klipper også håret slik at det passer helheten.

Som kunde her i barbersalongen, vil du oppleve at jeg bruker god tid på på deg, slik at du betaler for en opplevelse og ikke bare en hårklipp. Jeg kommer med anbefalinger som kler din ansiktsform.

Er du nysgjerrig på hva som kler din ansiktform når det kommer til hår eller skjegg? Bestill en time i dag

bottom of page