top of page
Søk

DE Razor VS. moderne barberhøvel


Double Edged Safety Razor (DE Razor) er nesten det nærmeste man kommer hot towel shave hjemme på sitt eget bad! Hva er fordelene med en DE Razor?1. Kostnad! Barberblad til en DE Razor er langt rimeligere enn å kjøpe barberblad til en vanlig barberhøvel. På bildet ser du prisen for 8 barberblader fra en populær produsent (pris oda.no) mot prisen for 10 blader fra feather (pris hos oss). Det vil si at man betaler omtrent syv ganger så mye for barberblader om man bruker en normal barberhøvel.


2. «One size fits all» med DE Razor finner man den vinkelen som passer best til sitt skjegg for optimal barbering. Med en vanlig barberhøvel er vinkelen den samme for alle og det blir vanskeligere å få det resultatet som er best for deg. På bildet ser du forskjellen på hvor tett barberingen blir.
3. Mindre irritasjon i huden på grunn av fetere barberingskrem. Et «vanlig barberskum» inneholder lite fett og gir ikke tilstrekkelig med fuktighet under barbering. En fet barberingskrem vil ikke funke like godt på en vanlig barberhøvel fordi det tetter seg mellom bladene. Med DE Razor har du full kontroll på bladet og kan lett vaske vekk rester uten at bladene tettes.


4. Mer miljøvennlig! Istedenfor masse plastikk for hvert blad så er det kun et stålblad når du bruker DE Razor. Kort oppsummert er det litt høyere oppstartskostnader enn med en vanlig barberhøvel, men i det lange løp vil det lønne deg for både miljøet og for lommeboka.
bottom of page