top of page
Søk

HVORDAN FÅ STERKERE NEGLER?

Hos oss står neglepleie og neglehelse høyt. Derfor tilbyr vi en to-trins neglebehandling som forsterker, reparerer og beskytter neglene fra innsiden.HVORFOR PASSER DENNE BEHANDLINGEN TIL MEG ?

Irriterer du deg over sprekken som stadig vender tilbake på den ene neglen? Blir du oppgitt hver gang en ny negl brekker, eller du syntes neglene har blitt tynne etter flere sett med kunstnegler? Eller er du rett og slett opptatt av å ha sunne og sterke negler? Mange vil ha god nytte av behandlingen ettersom den både reparerer og gir styrke. Den vil være med å forebygge nye skader på neglene, eller slitasje ved bruk av Shellac og kunstnegler. Ved gjentatte behandlinger vil produkter også kunne jevne ut riller i neglen.


HVORDAN FUNGERER BEHANDLINGEN? Første del av behandlingen består av å reparere. Her påfører vi en lakk som ved hjelp av en kombinasjon av varme og LED-lys vil trekke ned i de øverste lagene av neglen. Her vil den reparere skader, ved å fungere som en borrelås mellom skaden og neglen. I neste del av behandlingen skal vi styrke neglen. Her påfører vi en ny lakk som på samme måte som den første lakken trekker ned i neglen. I de øverste lagene av neglen vil den kryssbindet seg, og skape ett tettere nettverk i neglen. Dette vil gjøre neglen sterkere uten at neglen miste fleksibiliteten. Behandlingen skjer på innsiden av neglen, og kan ikke fjernes, den vokser ut med neglen. Derfor kan du fint bruke Shellac, kunstnegler og vanlig neglelakk etter en behandling.HVOR OFTE BØR JEG GJENNOMFØRE EN BEHANDLING? Hvor ofte man behandler neglen avgjøres av hvilken tilstand neglen er i.

Her er et bilde av resultatet etter 3 behandlinger.


Er neglen: svært skadet , sprø og flisete, ellere

tynne etter kunstige negler


anbefaler vi en kur der man behandler neglen 1 gang i uken i 4 uker, for så å gå over til å vedlikeholde ved behov. Jo sterkere negler man har jo lenger tid kan det gå mellom hver behandling. Denne behandlingen er ideen å bruke i kombinasjon med Shellac. Gjentar man behandlingen hver gang man fjerner og påfører ny Shellac, vil man få sterkere negler, mer beskyttelse for neglen og Shellac vil sitte enda bedre på.


FOR BOOKING:
Comments


bottom of page